Autor: 021.rs

Novi Sad
10.04.2024.
08:38 > 09:26
Nova sednica Komisije za predstavke i predloge održaće se u sredu, 10. aprila u Skupštini grada.
  • Mirkec

    10.04.2024 18:09
    Ko
    A na šta da prigovaram kad ništa i nemamo ,ulice prljave ne asvaltirane smeća koliko hoćeš
  • Marko

    10.04.2024 11:02
    Vojvode Knicanina!
    Iako je grad zaista napravio dosta parking mesta, od nesavesnih vozaca mi stanari ne mozemo da se probijemo, a u nekim slucajevima kada nam parkiraju na ulazne kapije ni da udjemo ni da izadjemo iz dborista. Ne daj boze da nekome treba hitna pomoc, a dosta je starijih ljudi u ovom kvartu. I jos veca budalastina, skola ne dozvoljava roditeljima da cekaju decu u skolskom dvoristu koje je toliko zapustemo da izglefa kao iz filmova strave.
  • Olivera

    10.04.2024 10:46
    Jkp Lisje
    Ko moze da stane na put kradji bronzanog mobilijara sa Gradskog groblja u Novom Sadu?Testerama seku vaze,kandila,biste....Neka se tim lopovima loza zatre!!!Sramota!!!!
  • Bojana

    10.04.2024 10:20
    Kole
    Za pešačku stazu i parking ispred zgrade nije Grad dužan da Vam pravi već investitor, njega pritiskajte.
  • Titov pionir

    10.04.2024 10:11
    čemu sve to
    Bolje da se žale vodovodu.
    Nema nam spasa.
    Ko ima pasoš, neka ide preko,
    ko nema pasoš, neka se ženi i udaje pa neka ide preko.
    Neka SNS živi u svom prljavom gradu.
    On je očigledno po ukusu SNS glasača i nema tu šta da se menja.
  • Uh

    09.04.2024 12:58
    Pa
    Gospodo, higjena grada NULA.Dovoljno je da obiđete autobuska stajališta i vidite hiljade pikavaca, a nema ni kanti.ispred Higjenskog, a stave one što ih lako odvrnu sakupljači sekundarnih sirovina.Klupe isto odvrnu šrafove i samo noću pokupe.Betonske kante su rešenja, a i klupe zabetonirati. Pikavci se samo počiste u travu.UŽAS !
  • Kole

    08.04.2024 17:51
    Zalba na neuredjenu pesacku st
    Uselili smo se u zgradu u ul.Janka Cmelika br.31,jos davne 2009 godine.Nazalost evo proslo je toliko godina a mi jos nemamo pesacku stazu niti uredjen parking ispred zgrade,iako je investitor izmirio zve obaveze prema gradu.Napominjem da nismo jedina zgrada jer pored nas ima jos dve zgrade a i preko puta nas jos dve,nadamo se da ce neko od nadleznih i ovo procitati i pomoci da ne zivimo kaona salasu.
    .


    .
  • Aleksandar

    08.04.2024 09:43
    Diskriminacija Invalida
    Čista Gradska diskriminacija za osobe sa invaliditetom u Saradnji sa gradskim Parking Servisom što su ograničili ljude sa propisanom kartom na vozilu osoba sa invaliditetom.Koji sada izdaju sami te karte osobama sa ivaliditetom. Naplaćuju pariranje na parking mesta koja nisu označena za osobe sa invaliditetom, da iste osobe se ne mogu parkirati na označena svoja mest jer su zauzeta parkiranim vozilima koja nemaju oznaku na vozilu, daje vozilo sa osobom sa ivaliditetom. Takva vozila nenosi pauk, Onda jednostavno molimo Gradsku Upravu nemojte lažno promovisati da vodite računa o građanima koji jesu ivalidi. Jer nemaju nikakve povlastice redovno čekaju u redovima na šalterima, pa čak i za Parking vode bitke dali će biti mesta, da prito me moraju da se raspravlaju kada nekog ljubazno upozore da su stali na njihovo mesto koje im je Grad OBEZBEDIO!
  • Балтазар

    08.04.2024 09:33
    Бицикли стаза Петроварадин - Беочин ,године пролазе ми старимо ,купине - стрњика - макете ,гласај те за власт
  • Nikola NS

    08.04.2024 09:29
    Garaža na Spensu
    Ja idem da pokrenem inicijativu da se gsraža Spensa aktivira kao javna garaža opet. Dosta više uzurpacije od strane politike. Kod ove teme sve stranke na vlasti zadnjih 30 godina rade isto tj. Uzurpiraju sebi
  • Љубо

    08.04.2024 08:47
    Љубо
    А коме да се пожалиш,када је код њих и нож и погача. Ако ниси члан СНС,или материјално добростојећи,изгубио си и бесмислено је трошити време,снагу и здравље.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna